Transparent
Inloggen
Sluiten

Buffel scoort, maar Belgie uitgeschakeld voor EK

11 oktober 2003 22:12

Verslaggever: K

Onder leiding van Thomas Buffel wist Belgie thuis de benodigde zege te behalen op Estland. Het werd 2-0 voor de Belgen. Na een uur spelen besliste Buffel de wedstrijd met de tweede treffer. Hij rondde een actie prachtig af. Eerder kwam Belgie al goedkoop op voorsprong door een eigen doelpunt van de Esten. Drie minuten voor tijd moest Buffel wijken voor Roussell. Omdat Kroatie thuis van Bulgarije won, was de zege van de Belgen niet voldoende voor de tweede plaats. Belgie is daardoor definitief uitgeschakeld voor het EK. Buffel zal het eindtoernooi dus aan zich voorbij moeten laten gaan.

Meer op




Tags

buffel belgie benodigde besliste bulgarije esten estland kroatie roussell wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.526 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave