Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord halveert kosten samenwerkingsverband America MG'

11 oktober 2003 11:51

Verslaggever: K

Vanuit Brazilie wordt ons gemeld dat onlangs het samenwerkingsverband met het Braziliaanse America MG is verlengd. Onderdeel daarvan was dat Feyenoord jaarlijks 500.000 dollar overmaakte naar de club. In ruil daarvan kreeg het o.a. het eerste recht op koop van spelers van de club en kon Feyenoord voor dat geld spelers aanschaffen. Aangezien dat de laatste jaren niet gebeurd is heeft Feyenoord een behoorlijk tegoed opgebouwd bij de satellietclub. America is door het samenwerkingsverband verzekerd van voortbestaan. Bij de verlenging zou de jaarlijkse vergoeding van Feyenoord zijn teruggebracht naar 250.000 dollar. Voor hoe lang het samenwerkingsverband nu is verlengd, kon ons niet verteld worden.

Meer op




Tags

samenwerkingsverband halveert overmaakte ruil satellietclub tegoed teruggebracht verlenging voortbestaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda