Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "We zitten in een goede flow"

20 oktober 2024 04:24
Foto: Pro Shots

Priske: "We zitten in een goede flow"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met liefst 1-5 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Go Ahead Eagles verscheen Brian Priske voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de beste wedstrijd sinds de entree van de Deense trainer: "Het benaderde perfectie. De goal op het eind is jammer, maar dat neemt niks weg van het gevoel wat we hieraan overhouden. Aanvallend was het heel goed vandaag wat we lieten zien."


Ayase Ueda maakte de vierde goal na een nagenoeg perfect opgebouwde aanval:"Ik hou van voetbal en dit is specifiek waar we elke week op trainen. Het was een geweldige teamgoal en dit zijn de connecties die we zoeken binnen ons team. Het was echt een geweldige, top-top goal."

De Deense trainer beleefde wellicht enigszins een zorgeloze avond bij toch een traditioneel lastige tegenstander waarbij hij vijf keer uitgebreid juichte aan de zijlijn: "Ik denk dat die passie heel belangrijk is en dat wil ik ook zo bij de spelers zien. We proberen een stabiele organisatie te bouwen, waarin de spelers elkaar meer vertrouwen. Voor de wisselspelers is het ook taak om zich nu te bewijzen in de speeltijd die ze krijgen."

Het interview met ESPN werd afgerond met een korte vooruitblik op de wedstrijd midweeks, als Feyenoord in Lissabon op bezoek gaat bij Benfica. In de voorbereiding ging dezelfde ontmoeting om de Eusebio Cup nog met 5-0 verloren, maar die wedstrijd stond Roger Schmidt nog aan het roer bij de Portugezen. De Duitser is inmiddels ontslagen en vervangen door Bruno Lage: "In die wedstrijd ging het bij ons niet goed, dus er leeft wel een soort revanchegevoel. We weten dat het een moeilijke tegenstander is. Ze hebben al zes punten uit de eerste twee wedstrijden en bovendien hele goede spelers. Maar we gaan het ze moeilijk maken, we zitten nu in een goede flow met goede energie. We gaan ons eigen voetbal spelen daar."




Discussieer mee op de forums


Tags

priske espn ayase benaderde benfica blikken connecties eagles entree eusebio hieraan juichte lissabon ontmoeting opgebouwde passie perfectie revanchegevoel roer roger schmidt teamgoal ueda vooruitblik zijlijn zorgeloze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 34.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane baan beelen benfica braak bueno eagles eredivisie gijs hancko heracles hwang korea kraaij middenveldert milambo oekraine osman paixao priske rkc slot smal steijn timber trauner twente utrecht willykment yoda