Feyenoord tankt vertrouwen in Deventer

20 oktober 2024 00:32

Feyenoord tankt vertrouwen in Deventer; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond probleemloos afgerekend met Go Ahead Eagles. Na twee keer vijfenveertig minuten stond er een 1-5 eindstand op het scorebord op De Adelaarshorst. Dankzij goals van Ibrahim Osman, Antoni Milambo en Quinten Timber zocht Feyenoord met een comfortabele 0-3 voorsprong de kleedkamers op voor de rust. Na rust zorgden Ayase Ueda en Julian Carranza voor de 0-5, terwijl Oliver Valaker Edvardsen iets terugdeed namens de thuisploeg in de vorm van de 1-5.

Het was een avond vol prachtige goals, de ene nog mooier dan de ander. Daarnaast en bovenal voor Feyenoord een goede generale in aanloop naar de kraker in de UEFA Champions League aanstaande woensdagavond op bezoek bij Benfica in Lissabon. Door de 1-5 overwinning van vanavond heeft de ploeg weer het broodnodige vertrouwen getankt in aanloop naar die wedstrijd. Feyenoord staat nu op zestien punten uit de eerste acht duels en daarmee is de ploeg terug te vinden op de derde plaats in de Eredivisie op dit moment. Ajax kan morgen nog op gelijke hoogte in aantal punten en over Feyenoord heen klimmen, als de Amsterdammers hun wedstrijd morgen bij Heracles Almelo weten te winnen.

Feyenoord hervat volgende week zondag de Eredivisie met een uitwedstrijd op bezoek bij FC Utrecht. De aftrap voor die wedstrijd staat gepland om 12:15 uur in de Galgenwaard.