Transparent
Inloggen
Sluiten

"Feyenoord stelt nieuwe technisch manager aan"

10 oktober 2024 15:45 - AD/ Mikos Gouka
Foto: Pro Shots

"Feyenoord stelt nieuwe technisch manager aan"; image source: Pro Shots

Feyenoord gaat volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad Mark Ruijl op korte termijn als nieuwe technisch manager van de club aanstellen. De geboren Hagenaar is momenteel al werkzaam bij Feyenoord en lijkt dus een promotie te kunnen gaan maken. Met de aanstelling van Ruijl wordt Dennis te Kloese ontlast in zijn huidige functie. Die vervulde sinds het vertrek van Frank Arnesen een dubbelfunctie en was de voorbije twee jaar zowel algemeen als technisch directeur.

Ruijl trad in de zomer van 2021 in dienst bij Feyenoord, waarbij hij door Frank Arnesen werd aangesteld als hoofd scouting van de club. Arnesen plukte de scout weg bij een in voetbal gespecialiseerd databureau. Na zijn eerste seizoen veranderde zijn functie al en werd hij "Head of Global Football". Vanaf dat moment werd hij verantwoordelijk voor zowel de landelijke als internationale samenwerkingen van de club en in die hoedanigheid ontfermde hij zich ook over partnerclub FC Dordrecht, waar hij verantwoordelijk werd voor de selectiesamenstelling. Het is wel de bedoeling dat hij die dubbelrol voorlopig nog zal continueren.

Ruijl was in de laatste weken van de afgelopen transferperiode al ondersteunend richting de rol van Dennis te Kloese op het gebied van aan- en verkoopbeleid van Feyenoord. Die rol lijkt zich voor Ruijl te gaan intensiveren, waarbij hij naar verluidt nog steeds nadrukkelijk samen moet gaan werken met Dennis te Kloese.




Tags

ruijl arnesen kloese continueren databureau dordrecht dubbelfunctie dubbelrol gespecialiseerd gouka hagenaar hoedanigheid ontfermde ontlast partnerclub promotie selectiesamenstelling verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 33.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen barcelona carranza egger hanegem hwang kloese kraaij liverpool lotomba middenveldert milambo nederland neeskens paixao priske read rip ruijl sinisterra slot stengs twente ueda vriendjes wehave willykment yoda zerrouki