Transparent
Inloggen
Sluiten

Hwang: "Ik houd nu al van de club en stad"

6 oktober 2024 17:14
Foto: Pro Shots

Hwang: "Ik houd nu al van de club en stad"; image source: Pro Shots

Ook doelpuntenmaker en matchwinner Hwang verscheen na afloop van de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Twente voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd en zijn eerste maand in Rotterdam:"Ik denk dat wij vandaag twee goals gemaakt hebben en zij maar een. Dat is het voornaamste verschil, denk ik. Beide teams waren vermoeid in verband met het Europese programma van deze midweek. Maar ik ben ontzettend trots op mijn team en de spirit die ze hebben getoond vandaag. In het begin van de eerste helft hadden we wat moeite om aan te haken, maar we kwamen terug en nog voor de rust scoorden we twee goals. We kregen een goal tegen in de tweede helft. Daar moeten we wel goed naar kijken en van leren, om ook gefocust te blijven tot het einde van de wedstrijd. Maar we hebben gewonnen dus iedereen is vooral heel blij. We moeten alleen wel hard blijven werken."

"Het is geweldig om hier te zijn. Ik houd nu al van de club en van de stad. Iedereen is aardig tegen mij, mijn broer en familie. Ik kan niet wachten om mijn vrouw en dochter ook hier te krijgen zodat ik hen kan laten zien hoe fijn het hier is. Ik ben heel trots op mezelf om hier te zijn en voor deze fantastischeen grote club te mogen spelen. Iedereen is moe, in verband met het wedstrijdschema. We moeten alleen wel blij zijn om voor Feyenoord te mogen voetballen. Als je voor een dergelijke club mag spelen, moet je ervoor zorgen dat je er altijd klaar voor bent om te spelen. Elke wedstrijd weer. Mentaal en fysiek moet je er klaar voor zijn. Ik ben gewoon heel erg blij hier te zijn."

Verschillen met Olympiakos en Rode Ster?"Moeilijk te zeggen. Ook Olympiakos en Rode Ster zijn grote clubs in hun land. Maar nu ben ik hier. Als je hier aankomt bij het stadion, kun je gewoon niet moe zijn. Dat mag je de fans ook nooit laten merken. De fans supporten ons overal en altijd dus we moeten hun support terugbetalen. Ik ben vooral gewoon ontzettend blij om bij Feyenoord te zijn."

"Ik doe mijn best om beter te worden en elke wedstrijd beter te zijn dan de vorige. Nieuwe competitie, nieuw team, nieuw systeem, nieuw land. Ik zit hier pas een maand maar zoals ik zei ben ik echt heel erg blij om hier te zijn. Ik geef alles om te verbeteren en de beste versie van mezelf te geven aan deze geweldige club."




Tags

hwang moe olympiakos ster aankomt blikken dochter doelpuntenmaker espn fantastischeen matchwinner midweek supporten twente wedstrijdschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 34.366 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bazoumana boekjaar ceo danall dtk dubbelq feedshare haalbaarheid hwang kloese kuip middenveldert migratie milambo onderhoud oranje priske renovatie sem skov smal sobat soldaten steijn timber toure wieffer willykment zechiel