Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "Overwinning verandert niks"

6 oktober 2024 17:07
Foto: Pro Shots

Priske: "Overwinning verandert niks"; image source: Pro Shots

Ook trainer Brian Priske verscheen na de tweede achtereenvolgende overwinning in de afgelopen vier dagen voor de camera's van ESPN om samen terug te blikken op de 2-1 overwinning op FC Twente:"Zelfde gevoel als voor de wedstrijd. Het resultaat vandaag verandert niet zo veel. Er is nog steeds heel veel werk te verrichten door ons, we moeten nog steeds groeien, dominanter worden in ons voetbal. Maar de drie punten helpen altijd en zijn een duwtje in de juiste richting."

"We moeten altijd genieten van een overwinning. Het is belangrijk niet te kritisch te zijn, zeker tegen een goede tegenstander telt vooral de overwinning. Aan het eind van de dag kijk ik naar de door ons geleverde wedstrijd, mindset en kwaliteit. We hebben goede spelers en een goed team. Het is vervelend misschien om naar te moeten luisteren maar we moeten nog veel verbeteren om consistenter te worden in onze manier van voetballen."

Over Ueda:"Ik denk dat het allemaal neerkomt op vertrouwen. We hebben hem vandaag goed bereikt en gebruikt vandaag. Hij had vandaag nog wat slordige momenten maar hij maakte een prachtige goal. Dus het komt allemaal neer op vertrouwen. Voor hem en ons als team. We doen er alles aan om hem te steunen waar nodig. We hebben alle spelers nodig. Het maakt onderdeel uit van het voetbal, ik heb er vertrouwen in dat hij steeds beter wordt en dat het met ons steeds beter gaat."

"Ons elftal was vandaag hetzelfde als afgelopen woensdag tegen Girona. Om meer vertrouwen en zekerheid te geven aan het team, waarin ieders rol voor iedereen zo duidelijk mogelijk is. We moeten een sterk team neerzetten waarin iedereen zo goed mogelijk kan presteren."




Tags

priske blikken consistenter dominanter espn geleverde girona neerkomt slordige twente ueda verrichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 34.366 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bazoumana boekjaar ceo danall dtk dubbelq feedshare haalbaarheid hwang kloese kuip middenveldert migratie milambo onderhoud oranje priske renovatie sem skov smal sobat soldaten steijn timber toure wieffer willykment zechiel