Transparent
Inloggen
Sluiten

Wellenreuther: "Hopelijk is dit de start van iets moois"

2 oktober 2024 21:29
Foto: Pro Shots

Wellenreuther: "Hopelijk is dit de start van iets moois"; image source: Pro Shots

Na afloop van de 2-3 overwinning verscheen ook doelman Timon Wellenreuther voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Wytse van der Goot terug te blikken op een knotsgek verlopen wedstrijd:"Het was een hele gekke avond. We speelden een goede wedstrijd vanavond, maar zij ook. Het ging continu op en neer. Het was gek. We kwamen goed terug na de 1-0 achterstand, we hebben een uitstekende mentaliteit getoond en dat is wat telt. Deze overwinning betekent ontzettend veel voor ons, zeker na de laatste weken. Het is een hele moeilijke periode, we hebben een heel nieuw team met ontzettend veel buitenlandse jongens. We moeten elkaar nog steeds leren kennen. Dat is een proces. We hebben avonden als deze nodig om verder te groeien als team en beter te worden. Hopelijk is dit de start van iets moois."

"Volgens mij was het geen penalty. Hij zag dat ik er aan kwam en zocht me volgens mij bewust op. Ik trok me terug, dus ik ben niet zeker of het een penalty was. Ik heb de beelden nog niet teruggezien, maar dat is mijn gevoel. Vervolgens pakte ik die penalty. Hij wachtte niet dus was vastberaden. Gelukkig ging ik gestrekt in dezelfde hoek waardoor ik hem kon pakken. Ik wil altijd penalty's pakken en proberen op die manier het team te helpen. Nu ik hem zelf had veroorzaakt is het nog wel fijner om hem te keren."

"We mogen trots zijn op deze overwinning en onze prestatie vanavond. Hoe het hele team verdedigde vanavond, dat was echt heel goed. We mogen trots zijn op deze teamprestatie en vanaf hier gaan we door. Ik ben heel blij bij Feyenoord. Natuurlijk is er nu wel een andere situatie. Veel nieuwe spelers dus we zoeken nog steeds naar de beste manieren om samen te spelen. Iedereen heeft vertrouwen en nu ligt onze focus op het boeken van resultaten. Deze overwinning vormt daar hopelijk het startpunt voor. Nee, er is altijd druk, voor mij voelt de druk hetzelfde. Er is niks bijzonders of verschillends verder aan het basis- of reservekeeper zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

wellenreuther bijzonders blikken gekke goot knotsgek startpunt teamprestatie teruggezien timon vastberaden verdedigde verschillends wachtte wytse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.509 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz brekebeentje bueno flamingo girona hancko hezbollah high intensity israel kraaij libanon lotomba middenveldert milambo nieuwkoop paixao pedersen priske read slot socrates stengs timber twente ueda wehave willykment