Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "Echt trots op ons team"

2 oktober 2024 20:58
Foto: Pro Shots

Timber: "Echt trots op ons team"; image source: Pro Shots

Na afloop van de 2-3 uitoverwinning op Girona verscheen Quinten Timber voor de camera's van Ziggo Sport om samen met Wytse van der Goot terug te blikken op zijn wedstrijd, waarbij de aanvoerder zelf ook een groot aandeel had in het behalen van de broodnodige drie punten:"Ja, lastig, he? Veel gebeurd, we komen 1-0 achter, ik denk onnodig. Girona was wel erg goed aan de bal, moet ik zeggen. Daarna kwamen we heel sterk terug, op karakter. We waren zelf ook wel goed aan de bal de eerste helft, vond ik. We konden hem nog uitbouwen naar 1-3, dat deden we niet. De tweede helft gebeurde er van alles, we hadden het ook erg zwaar moet ik eerlijk zeggen. Maar we hebben gevochten als leeuwen en daar ben ik erg trots op."

"Het belangrijkste was gewoon de drie punten. Natuurlijk wil je goed spelen, maar het blijft een toernooi waarbij je punten moet halen. Je hebt gisteren PSV bijvoorbeeld gezien, die hebben goed gespeeld en maar één punt behaald. Ik ben blij dat wij wel drie punten pakken vanavond. Het was wel de hele wedstrijd bikkelen vanavond. Zoals ik zei, Girona was erg goed aan de bal, dat zijn de meeste Spaanse ploegen ook wel. Dat wisten we vantevoren toen we hier kwamen. Dan moet je ervoor zorgen dat je als team bij elkaar blijft. We hebben op een paar momenten geluk gehad, we moesten vechten als leeuwen, dat hebben we vandaag gedaan. Ik ben dan ook echt trots op ons team."

"Als aanvoerder wil je het team bij elkaar houden. Dat kan voor jezelf ook wel pittig zijn soms. Maar dan word je getest als groep, en dat is al vaker gebeurd dit seizoen, ook al zijn we dit seizoen pas net begonnen. Nu zie je dat we vooruitgang boeken en dat is het belangrijkste uiteindelijk. Ik heb wel genoten, het is een klein stadion maar het heeft wel wat. Dat Spaanse gevoel, je hoort alles en iedereen en mijn familie zat dichtbij, dat was leuk. Het was een hele mooie avond. De eerste uitoverwinning in tweeëntwintig jaar, dat klopt, ja. Mooi, op naar meer!"




Discussieer mee op de forums


Tags

girona timber bikkelen blikken goot pittig tweeentwintig vantevoren wytse ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.559 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz brekebeentje bueno flamingo girona hancko hezbollah high intensity israel kraaij libanon lotomba middenveldert milambo nieuwkoop paixao pedersen priske read slot socrates stengs timber twente ueda wehave willykment