Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind mist Feyenoord

1 oktober 2024 14:11
Foto: Pro Shots

Daley Blind mist Feyenoord; image source: Pro Shots

Daley Blind moet de wedstrijd tegen Feyenoord missen. Een van de sterkhouders van Girona kan door een blessure zo'n vier weken niet in actie komen. Dit heeft de Catalaanse voetbalclub vandaag bekend gemaakt in een medische update. Het betekent dat Blind de komende wedstrijden van Girona FC mist. Het ligt in de lijn der verwachting dat de centrale verdediger op tijd klaargestoomd kan worden voor de wedstrijd in Eindhoven tegen PSV op 5 november.

Dat Blind de wedstrijd tegen Feyenoord noodgedwongen moet missen, geldt als een aderlating voor de Spaanse nummer drie van het afgelopen seizoen in de Primera Division. Blind miste nog geen enkele wedstrijd in de Spaanse competitie, al bleef hij in de eerste speelronde van het nieuwe Champions League-seizoen wel de volledige negentig minuten op de bank tegen Paris Saint-Germain. De voormalig Ajacied viel afgelopen weekend uit met een kuitblessure, waarop hij zich aan het begin van de tweede helft moest laten vervangen tegen Celta de Vigo.




Tags

blind girona aderlating catalaanse celta division noodgedwongen primera sterkhouders vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.414 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz brekebeentje dtk flamingo geertruida girona glas hancko hezbollah high intensiteit intensity israel kraaij leverkusen libanon lotomba milambo nieuwkoop pedersen priske read slot socrates timber wehave wieffer willykment