Transparent
Inloggen
Sluiten

Ueda: "Ik wil eerste spits van Feyenoord worden"

28 september 2024 22:44
Foto: Pro Shots

Ueda: "Ik wil eerste spits van Feyenoord worden"; image source: Pro Shots

Na afloop van het 1-1 gelijkspel in Nijmegen verscheen Ayase Ueda voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd. De Japanse spits begon in de basis als vervanger van de langdurig geblesseerde Santiago Giménez en windt er voor de camera's geen doekjes om. In zijn eigen taal met een vertaler ging hij verder in op zijn rol bij Feyenoord:"Ik wil deze kans benutten. Al had ik deze kans liever niet op deze manier gekregen. Maar, een kans is een kans. Ik wil de eerste spits van Feyenoord worden."

Hoewel de Japanner al ruim een jaar bij de club zit, moest hij het in zijn eerste jaar vooral doen met invalbeurten, al denkt de spits klaar te zijn voor een basisplaats:"Ondanks het gebrek aan speeltijd ben ik wel beter geworden in het afgelopen jaar. Het niveau bij Feyenoord is echt heel erg hoog. Het verschil tussen de Japanse ploeg en Cercle Brugge en Feyenoord is puur de minuten die ik kan maken. Ik kijk er in ieder geval naar uit om de komende weken meer te gaan spelen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ueda ayase blikken brugge cercle doekjes espn gimenez santiago vertaler windt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.520 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bosz brekebeentje bueno flamingo girona hancko hezbollah high intensity israel kraaij libanon lotomba middenveldert milambo nieuwkoop paixao pedersen priske read slot socrates stengs timber twente ueda wehave willykment