Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "We willen meedoen om de bovenste twee plaatsen"

28 september 2024 22:36
Foto: Pro Shots

Priske: "We willen meedoen om de bovenste twee plaatsen"; image source: Pro Shots

Na afloop van het teleurstellende 1-1 gelijkspel in Nijmegen verscheen Brian Priske voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd:"Ik denk dat we een hele goede eerste helft speelden. We hadden goede kansen voor Ueda. We moeten meer halen uit onze defensieve acties, maar de tegengoal had nooit gevaarlijk mogen worden en al zeker geen tegendoelpunt op mogen leveren. Ik denk dat er wel iets gezegd werd tegen Beelen, maar hij maakte een beslissing die duidelijk de verkeerde was. Daarop zijn we vervolgens keihard afgestraft. Zeer ongelukkig want zoals ik al zei speelden we echt een hele goede eerste helft."

"Natuurlijk ben ik vooral teleurgesteld over onze tweede helft. We hoopten en verwachtten op dezelfde lijn als de eerste helft door te gaan maar gaven direct aan het begin van de tweede helft grote kansen om de score uit te bouwen. Dat komt puur voort uit onzekerheid in het team. We verloren onze kwaliteit in de tweede helft en speelden veel te chaotisch. Dan wordt het heel lastig om wedstrijden te winnen. Uiteindelijk moet ik wel blij zijn en de jongens complimenteren dat ze de gelijkmaker nog wisten te forceren."

"Dit zijn van die vragen. Natuurlijk willen we winnen en natuurlijk zijn we teleurgesteld als dat niet lukt. Maar teleurstelling en bij de pakken neer gaan zitten, gaat ons niet verder helpen. We moeten deze jongens ondersteunen en helpen waar nodig om samen verder te komen. Dat doen we. We moeten de laatste details nog finetunen om de wedstrijden in het vervolg weer te gaan winnen."

"Ik denk dat niemand binnen onze club ons ziet als titelkandidaat. We willen natuurlijk wel altijd meedoen om de bovenste twee plaatsen. Daar verandert het resultaat vandaag niks aan. Er zijn nog genoeg wedstrijden te spelen dit seizoen. We moeten niet focussen op mij maar op onze baan en de uitdagingen die voor ons liggen. We zijn teleurgesteld over de verloren twee punten maar we speelden vijfenveertig hele goede minuten. Door de tegengoal zie je de stress en angst in het team kruipen. We moeten snel beter worden, want we hebben geen tijd. Woensdag wacht de Champions League alweer."




Tags

priske baan beelen blikken chaotisch espn finetunen kruipen onzekerheid stress tegendoelpunt titelkandidaat ueda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.207 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane afmaker afrika balverlies djs dtk flanken groningen hwang jetlags kraaij lotomba mexico middenveldert nac nsc ono osman paixao praag priske slot smal socrates timber twente ueda wehave willykment wings