Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "Het verval is te groot"

28 september 2024 22:27
Foto: Pro Shots

Timber: "Het verval is te groot"; image source: Pro Shots

Na afloop van het 1-1 gelijkspel verscheen een opnieuw teleurgestelde Quinten Timber voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd tegen NEC:"Hetzelfde als de voorgaande wedstrijden. Het verval is te groot. Je begint goed, je komt onnodig op achterstand. Ze kregen één kans en dat was direct een goal. Daarna is het verval te groot en is het gewoon niet goed genoeg van ons."

Over de tegengoal was de aanvoerder ook duidelijk uitgesproken:"Ja, onder andere de communicatie. Hij werd niet gecoacht, hij wist niet dat hij in zijn rug kwam. Dus ja, dat maakt het lastig. Wat je zegt, in de tweede helft gebeurde er gewoon te weinig. Ik weet niet waar het door komt. Ik denk dat er nog niet genoeg vertrouwen is in onze groep, daar moeten we zeker aan gaan werken, ja."

Over de kansen na de gelijkmaker en of de aanvoerder achteraf blij is met het punt:"Nee, als Feyenoord zijnde moet je nooit blij zijn met een punt. Als je kijkt naar de wedstrijd, begin je goed, dan moet je zorgen dat je voorkomt. Dat gebeurde niet. Uiteindelijk maak je nog de 1-1 en dan moet je er voor zorgen dat je niet verliest hier. Ze scoorden nog bijna maar gelukkig gebeurde dat niet. Ik heb het al eerder gezegd. Het is aan ons om naar onszelf te kijken en niet naar PSV momenteel. Daar zijn we nu gewoon nog niet, dat is duidelijk. We moeten hard gaan werken, het moet beter maar we moeten zeker niet naar PSV gaan kijken, nee."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber blikken espn teleurgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.207 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane afmaker afrika balverlies djs dtk flanken groningen hwang jetlags kraaij lotomba mexico middenveldert nac nsc ono osman paixao praag priske slot smal socrates timber twente ueda wehave willykment wings