Transparent
Inloggen
Sluiten

Armoedig Feyenoord redt in slotfase punt in Nijmegen

28 september 2024 21:05
Foto: Pro Shots

Armoedig Feyenoord redt in slotfase punt in Nijmegen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft op de valreep een punt over gehouden aan het duel met NEC in Nijmegen. De ploeg van Brian Priske wist opvallend weinig te creëren in De Goffert en NEC leidde dan ook lange tijd verdiend met 1-0. Sontje Hansen opende na ruim een half uur spelen de score, twee minuten voor tijd zette Jordan Lotomba Feyenoord op gelijke hoogte.

Door het gelijkspel en dus het nieuwe puntverlies is Feyenoord in de Eredivisie nog altijd ongeslagen maar staat het inmiddels wel op acht(!) verliespunten meer dan voornaamste concurrent PSV. De Eindhovenaren wisten vanavond met 0-2 te winnen op bezoek bij Willem II en zijn dus nog altijd foutloos in de Nederlandse competitie.

Brian Priske zal vooral opgelucht zijn dat de wedstrijd vanavond niet is verloren en kan vanaf morgen het vizier richten op de uitwedstrijd in de UEFA Champions League aanstaande woensdag, als de Rotterdammers het op gaan nemen in en tegen het Spaanse Girona. Dat er dan uit een heel ander vaatje getapt dient te worden voor een goed resultaat, is vanavond in ieder geval weer pijnlijk duidelijk geworden voor de Deense oefenmeester.




Discussieer mee op de forums


Tags

armoedig priske redt eredivisie foutloos getapt girona goffert hansen jordan lotomba oefenmeester opgelucht uefa vaatje valreep verliespunten vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.207 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane afmaker afrika balverlies djs dtk flanken groningen hwang jetlags kraaij lotomba mexico middenveldert nac nsc ono osman paixao praag priske slot smal socrates timber twente ueda wehave willykment wings