Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord meldt slecht nieuws over Gimènez

24 september 2024 13:18 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord meldt slecht nieuws over Gimènez; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist via haar sociale kanalen aangekondigd dat Santiago Gimènez de komende drie maanden ontbreekt wegens een blessure. De club meldt dat het een bovenbeenblessure betreft en dat uit nader medisch onderzoek is gebleken dat er normaal gesproken een herstelperiode van zo'n drie maanden voor staat. De Mexicaan viel afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda na een half uur voetbal uit en moest het veld daarbij per brancard verlaten.



Gimenez kwam sinds de officiële start van dit seizoen in alle zeven wedstrijden voor Feyenoord in actie en was daarin vier keer trefzeker. De verwachting is dat hij in de winterstop weer aansluit bij de selectie van trainer Brian Priske.




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez bovenbeenblessure brancard herstelperiode nac priske santiago trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.953 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen arnessen beelen campaign dtk gimenez hancko headliner hwang kloese kraaij lijstjes middenveldert osman paid paixao priske revelatie slot socrates source term textlink timber voetbalprimeur wehave wieffer willykment yoda