Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord contracteert Divaio Bobson

24 september 2024 12:47 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord contracteert Divaio Bobson; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft Divaio Bobson gecontracteerd. De twintigjarige aanvaller komt transfervrij over van PEC Zwolle en tekent in Rotterdam tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar. Bobson voegt zich per direct bij de selectie van Feyenoord Onder 21. De aanvaller is blij met zijn transfer naar Feyenoord: "De kans die ik heb gekregen om bij Feyenoord een contract te tekenen geeft mij veel vertrouwen. Het is nu aan mij om op het veld te laten zien wat ik in huis heb. Ik wil belangrijk zijn voor het team en kijk uit naar een mooie seizoen."



De in Barcelona geboren aanvaller begon bij de amateurs van Zeeburgia met voetballen. Daar werd hij opgepikt door Ajax, waar hij jarenlang in de jeugd heeft gespeeld. In 2022 maakte hij de overstap naar de beloften van Eintracht Frankfurt. Afgelopen seizoen maakte hij voor PEC Zwolle zijn debuut in de Eredivisie.




Tags

bobson divaio contracteert pec barcelona eintracht eredivisie frankfurt gecontracteerd zeeburgia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen arnessen beelen campaign dtk gimenez hancko headliner hwang kloese kraaij lijstjes middenveldert minteh osman paid priske revelatie slot socrates source term textlink timber voetbalprimeur wehave wieffer willykment yoda