Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "Ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen"

23 september 2024 01:40
Foto: Pro Shots

Timber: "Ik wilde mijn verantwoordelijkheid nemen"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd verscheen Quinten Timber op het veld voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn benutte penalty en de wedstrijd in het algemeen:"Wat je zegt, het was een taaie week. Ik denk dat het belangrijkste is dat we gewonnen hebben, drie punten hebben gepakt. Ik denk dat je tot nu toe in bijna elke wedstrijd wel dingen zag die goed gaan, maar ook zeker dat er dingen beter kunnen. Dat zag je vandaag ook. Maar vandaag winnen we hem. En in die andere wedstrijden hadden we het onnodig weggegeven, dus het belangrijkste zijn de drie punten."

"Jawel, in de jeugd heb ik ook penalty's gescoord. Ik ben aan het oefenen. Ik eiste hem vandaag op omdat ik mijn verantwoordelijkheid wilde nemen. Ik pakte hem dus op en ik scoorde hem gelukkig. Ik ben op de training veel aan het oefenen op penalty's. Ook omdat ik weet dat ik mijn verantwoordelijkheid moet nemen en dat doe ik ook graag. Niemand is de baas, Hancko gunde hem mij ook. Ik moest hem scoren en dat deed ik ook en dat is dus het belangrijkste. Ik wilde hem gewoon heel graag nemen."

"Er is altijd ruimte voor verbetering. Dat heb je vandaag ook gezien. We kwamen op 2-0 voor en daarna liepen we teveel achteruit waardoor ze nog dreigend werden wat totaal niet nodig is. Ik zei het al na Bayer Leverkusen. Er waren goede momenten. Misschien is het een Nederlandse gedachte. Zij zijn gewoon genadeloos in de omschakeling. We kregen goals tegen die gewoon niet hoefden. Dat moeten we nu ook beter doen. Vandaag was het ook een mindere tegenstander dus krijg je geen goal tegen. Daar gaan we weer naar kijken deze week, we hebben geen doordeweekse wedstrijd en we zorgen dat we tegen NEC gewoon weer beter zijn."

"Het gaat erom dat we beter en beter worden. Dat we gretig genoeg zijn in het aanvallen. We zijn eerlijk naar elkaar en dat is ook topsport. Uiteindelijk worden we zo ook beter en dat verdienen de fans ook. Donderdag waren ze geweldig en vandaag ook weer. Zij zijn top, dus dat verdienen ze ook."

"Wang doet het heel goed. Is in de communicatie ook heel goed. Maar ook aan de bal, hij brengt rust. Heel fijn om erbij te hebben. Ik heb een goede connectie met hem, we praten heel veel. Hij is hier nu twee weken, denk ik. Hij doet het fantastisch. Ik ben heel blij voor hem vooral en de supporters zijn ook blij met hem. Mooi om te zien. Ik hoop dat het meevalt met Santi maar Ayase kwam gretig erin en hij scoorde meteen een goal, dus dat is ook heel mooi voor hem. We gaan er hard voor werken nog veel meer moois neer te zetten dit seizoen."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber ayase bayer blikken connectie eiste espn gunde hancko hoefden jawel leverkusen meevalt omschakeling santi wang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.092 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen beelen bobson carranza dtk eenheid geloofwaardigheid gimenez hancko kraaij liverpool lotomba middenveldert milambo nsc osman paixao priske santi slot sobat socrates stengs timber twente ueda wehave willykment yoda