Transparent
Inloggen
Sluiten

Smal: "Het vertrouwen groeit"

23 september 2024 01:26
Foto: Pro Shots

Smal: "Het vertrouwen groeit"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd verscheen Gijs Smal, aangever van het eerste doelpunt, voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd:"Ik denk dat we deze zeker nodig hadden na de afgelopen week. Ik denk dat we een moeilijke week hebben gehad met z'n allen. Dan is het wel lekker dat je voor de eerste keer de nul houdt. En ook zeker wint, ja. Je hebt natuurlijk veel nieuwe jongens en het moet allemaal nog een beetje in elkaar vallen. We hebben vertrouwen nodig als ploeg. Daarom zitten er ook soms wat moeilijkere fases in een wedstrijd tussen. Ik denk dat we vooral in de eerste helft gedomineerd hebben. In de tweede helft zie je de spanning bij ons wat toenemen, vanaf het moment dat de 2-0 viel speelden we hem prima uit, denk ik."

"Ook daar was de opluchting groot. Maar ik moet zeggen, hij knikt hem wel erg goed binnen, hoor. Ja, dat was ook een prima voorzet. Natuurlijk oefen je daarop. Ik denk vooral opluchting. Je komt bij een nieuwe club, je hebt bepaalde verwachtingen van jezelf. Je start wat moeizaam en als je dan zo'n voorzet geeft en hij kopt hem binnen, ja, dan komt er wel wat in je los."

"Ik kom terug van een blessure die wat langer duurde dan verwacht. Je moet wat wennen aan een nieuw plan en een nieuw team, nieuwe jongens om je heen. Maar op de training voel je dat het stapsgewijs steeds beter gaat. En vandaag denk ik dat dit er in de wedstrijd ook goed uitkwam. Er is nog genoeg verbetering mogelijk, maar vandaag ben ik blij."

"Er lag wel wat ruimte voor me, ja, ik denk dat we daar prima gebruik van hebben gemaakt. Natuurlijk kunnen er nog heel veel dingen beter, daar ga ik zometeen ook naar kijken en daar ben ik ook kritisch op. Vandaag de nul en drie punten en da's het belangrijkst. En het vertrouwen groeit."




Discussieer mee op de forums


Tags

smal aangever blikken espn gedomineerd gijs moeilijkere oefen stapsgewijs toenemen uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 33.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen beelen bobson carranza dtk eenheid geloofwaardigheid gimenez hancko kraaij liverpool lotomba middenveldert milambo nsc osman paixao priske santi slot sobat socrates stengs timber twente ueda wehave willykment yoda