Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "Mijn focus is wedstrijden winnen"

23 september 2024 01:18
Foto: Pro Shots

Priske: "Mijn focus is wedstrijden winnen"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda verscheen Brian Priske voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd:"Ik probeer gefocust te blijven op hetgeen we moeten doen en dat we de wedstrijden gaan en blijven winnen. Niet een of twee maar het gehele seizoen. Dat is mijn focus. Natuurlijk ben ik blij dat we hebben gewonnen, we hadden al drie wedstrijden niet gewonnen. Het is dus ook belangrijk om blij te zijn met de overwinning. Dat is het voornaamste in mijn hoofd nu."

"Het veldspel is een ander onderwerp natuurlijk. We zijn nog niet waar we moeten zijn en nog ver weg van perfectie. Er waren vandaag veel goede momenten, we hadden alleen veel eerder de score uit moeten breiden zodat we met meer vertrouwen konden gaan voetballen. Je voelde de onzekerheid in het team wat toenemen naarmate de wedstrijd vorderde en we niet wisten te scoren. We hebben veel goede dingen gezien maar we verwachten altijd meer van onszelf."

"Het is mijn baan om spelers beter te maken en ik neem het mezelf ook kwalijk als het niet lukt om het maximale potentieel uit spelers te halen. Die gele kaart? Ja, ik zei niet zoveel geloof ik maar je mag als trainer ook geen lichaamstaal gebruiken dus ik snap de gele kaart wel."

"Santiago Gimènez ging er na een half uur spelen af en had last van zijn hamstrings. We moeten nog wachten de komende dagen hoe het zich ontwikkelt. Hij leek vrij positief na de wedstrijd maar het is nog te vroeg er iets over te zeggen."




Discussieer mee op de forums


Tags

priske baan blikken espn gimenez hamstrings lichaamstaal naarmate nac onzekerheid perfectie potentieel santiago toenemen vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 33.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen beelen bobson carranza dtk eenheid geloofwaardigheid gimenez hancko kraaij liverpool lotomba middenveldert milambo nsc osman paixao priske santi slot sobat socrates stengs timber twente ueda wehave willykment yoda