Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord herstelt zich tegen NAC

22 september 2024 16:30
Foto: Pro Shots

Feyenoord herstelt zich tegen NAC; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zich vanmiddag goed hersteld van de oorwassing van afgelopen donderdag tegen Bayer 04 Leverkusen. Thuis werd er met 2-0 afgerekend met NAC Breda.
Ayase Ueda opende na ruim een half uur als invaller de score op aangeven van Gijs Smal. Een kwartier voor tijd besliste Quinten Timber de wedstrijd vanaf de strafschopstip na een handsbal van Leo Greimi.

Feyenoord begon niet goed aan de wedstrijd tegen NAC en had het eerste half uur moeite om door de Bredase muur te breken. Vooral Santiago Giménez was tegen zichzelf aan het worstelen. Het was dan ook een zegen voor Feyenoord dat de Mexicaanse spits na een half uur spelen geblesseerd het veld moest verlaten. Zelfstandig ging dat niet, de spits werd per brancard van het veld gedragen. Vanaf dat moment begon het bij Feyenoord aanzienlijk beter te draaien. De openingsgoal liet dan ook nog geen vijf minuten op zich wachten. Gijs Smal gaf de voorzet op de Japanse vervanger van Giménez, die hem ontzettend knap binnenkopte. Een kwartier voor tijd gooide Feyenoord de wedstrijd in het slot via een benutte penalty van Quinten Timber.

Daarmee heeft Feyenoord zich goed hersteld van de nederlaag tegen Bayer Leverkusen en kan het vizier nu op de wedstrijd van volgende week zaterdag als Feyenoord het op gaat nemen in de Nijmeegse Goffert tegen het plaatselijke NEC. De aftrap van die wedstrijd staat gepland om 18:45 uur. De verliezend bekerfinalist van het afgelopen seizoen verloor gisteravond verrassend op eigen veld met 1-2 van Heracles Almelo en staat momenteel dertiende op de ranglijst. Feyenoord doet goede zaken en komt nu op negen punten uit de eerste vijf wedstrijden en is bovendien nog altijd ongeslagen in de Eredivisie dit seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

nac bayer gijs gimenez leverkusen smal timber aftrap almelo ayase bekerfinalist binnenkopte brancard bredase eredivisie goffert gooide greimi handsbal heracles leo muur nijmeegse oorwassing openingsgoal plaatselijke santiago slot ueda vizier zegen zelfstandig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 33.092 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arnesen beelen bobson carranza dtk eenheid geloofwaardigheid gimenez hancko kraaij liverpool lotomba middenveldert milambo nsc osman paixao priske santi slot sobat socrates stengs timber twente ueda wehave willykment yoda