Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "Het is een eer aanvoerder te zijn van Feyenoord"

14 september 2024 23:34
Foto: Pro Shots

Timber: "Het is een eer aanvoerder te zijn van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Quinten Timber verscheen direct na afloop van het late gelijkspel op bezoek bij FC Groningen voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd. Daarbij kreeg de kersvers aanvoerder de vraag wat ze tegen elkaar zeiden na de 0-2 van Igor Paixao: "Eigenlijk dat we de wedstrijd gewoon moesten killen op zo'n moment. We stonden met 0-2 voor. Veel strijd in de wedstrijd vanaf de eerste helft al. Dan komen we alsnog goed voor. Maar dan moeten we hem gewoon killen en een bepaalde urgentie voelen om het niet meer weg te geven. Dat was voor ons als team niet goed genoeg vandaag."

"Ja, wat ik zeg, we gaven eigenlijk weinig kansen weg. Je weet dat je het moeilijk gaat krijgen hier omdat Groningen gewoon volle bak gaat. Dat deden we in het begin wel goed. Eigenlijk tot de 1-2. Dan valt die 1-2 en weet je dat het spannend gaat worden. We hebben het gewoon niet goed genoeg gedaan vandaag en daardoor valt ook die 2-2. We probeerden elkaar te pushen, we wilden het niet weggeven. We wilden als team strijden, dat hebben we ook vaker laten zien. Maar uiteindelijk valt hij toch en dat is gewoon heel zuur. Want we stonden gewoon met 0-2 voor. Daarna probeerden we hem nog wel te maken maar helaas, tevergeefs."

Over zijn eerste wedstrijd als officiële aanvoerder van Feyenoord: "We wisten dat het pittig zou worden hier. Wij moeten natuurlijk nog steeds beter worden in het samen voetballen. Daar werken we elke dag keihard aan. Dat zie je vandaag ook hier. We maken stappen maar dat het beter moet dat weten we wel. Die aanvoerdersband? Het was wel gelijk een pittige, he, haha. Nee, heel mooi natuurlijk. Het is een eer om de band te mogen dragen voor Feyenoord. Ik ga mijn best doen dat zo goed mogelijk te doen. Het was voor mij niet anders dan anders, ik ben altijd al veel bezig met die jongens in het veld. En dat probeer ik ook te blijven doen. Natuurlijk is er een bepaalde verantwoordelijkheid die er bij komt kijken. Maar ik wil niet anders gaan doen. Nu Leverkusen, vanavond even zuur en vanaf morgen gaat de focus daar weer op."




Discussieer mee op de forums


Tags

eer timber groningen killen zuur blikken espn igor kersvers leverkusen paixao pittig tevergeefs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer beelen belastinggeld bjarne bosz debatten gimenez hancko hansen heerenveen jong juve kamerleden kiezers kraaij leverkusen middenveldert midtjylland nederland perisic persie priske pvv slot timber trauner wilders yoda ziggo