Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "We hadden dit nooit mogen weggeven"

14 september 2024 23:08
Foto: Pro Shots

Priske: "We hadden dit nooit mogen weggeven"; image source: Pro Shots

Na afloop van het late gelijkspel op bezoek bij FC Groningen verscheen een zichtbaar teleurgestelde trainer voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd: "Als je neergaat, moet je laten zien dat je ook weer kan opstaan. Ik zag het niet aankomen na de 0-2 voorsprong. Groningen is een goed team, met een hoop jonge spelers met veel energie. Je weet dat als zij de 1-2 maken, dat het heel lastig wordt met het publiek erachter hier. We hadden het nooit mogen weggeven”, aldus Brian Priske.

De Deense opvolger van de naar Liverpool FC vertrokken Arne Slot vervolgt: “Het is te makkelijk om het alleen te wijten aan de gemiste kansen. Ik ben niet blind; we geven zelf ook kansen weg. Dat valt te wijten aan onze defensieve structuur. We speelden te snel en te vaak door het midden. Dat hadden we beter moeten doen."

Over de ranglijst en het gat van inmiddels al zes(!) punten op PSV: “Het is te snel om naar de ranglijst te kijken. Maar we zijn natuurlijk niet blind. Het gat met PSV wordt steeds groter. Mijn focus ligt alleen bij Feyenoord en niet bij PSV. We moeten stappen maken en dit repareren!”

Donderdag wacht al de eerste competitiewedstrijd in de UEFA Champions League van dit seizoen en met regerend landskampioen van Duitsland Bayer Leverkusen wacht er ook direct een tegenstander van formaat: “Als je neergaat, moet je laten zien dat je ook weer kan opstaan. Het wordt een lange busreis naar huis vanavond. Maar we moeten vooruit en een goede wedstrijd neerzetten in De Kuip tegen Bayer Leverkusen.”




Tags

priske bayer blind groningen leverkusen neergaat arne blikken busreis duitsland espn formaat kuip liverpool repareren slot teleurgestelde uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.677 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer beelen belastinggeld bjarne bosz debatten gimenez hancko hansen heerenveen hwang jong juve kamerleden kiezers kraaij leverkusen middenveldert midtjylland nederland perisic persie priske pvv slot trauner wilders yoda ziggo