Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber nieuwe aanvoerder Feyenoord

13 september 2024 16:30 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Timber nieuwe aanvoerder Feyenoord; image source: Pro Shots

Quinten Timber volgt Lutsharel Geertruida op als aanvoerder van Feyenoord. Dat heeft de club vanmiddag bekendgemaakt via de persconferentie voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen van morgen en vervolgens ook via haar clubkanalen. De selectie van Feyenoord kreeg vandaag de keuze van Brian Priske te horen en ging daarbij ook dieper in op zijn beslissing: "Voor mij is een captain iemand die de waardes van de club weerspiegelt. Iemand die de selectie aanstuurt, niet slechts een paar spelers en daarnaast ook verantwoordelijkheid neemt. Voor jonge, nieuwe, oude en ervaren spelers. Hij heeft leiderschapskwaliteiten, eist veel van iedereen en legt de lat ook hoog."




Timber volgt eigenlijk de nog geblesseerde Gernot Trauner op als aanvoerder, door de afwezigheid van de Oostenrijkse verdediger en het vertrek van Geertruida was Brian Priske op zoek naar een nieuwe aanvoerder. Die nieuwe aanvoerder heeft de Deense oefenmeester in Quinten Timber dus gevonden. De trainer liet daarnaast doorschemeren dat hij een kerngroep voor zich ziet van zes spelers die in zijn ogen leiding moeten nemen in de selectie van Feyenoord.




Discussieer mee op de forums


Tags

timber aanstuurt eist geertruida groningen leiderschapskwaliteiten priske waardes weerspiegelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer beelen belastinggeld bjarne bosz debatten gimenez hancko hansen heerenveen hwang jong juve kamerleden kiezers kraaij leverkusen middenveldert midtjylland nederland perisic persie priske pvv slot trauner wilders yoda ziggo