Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "We moeten echt beter!"

25 augustus 2024 17:20
Foto: Pro Shots

Priske: "We moeten echt beter!"; image source: Pro Shots

Ook Brian Priske verscheen na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Sparta voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd: "Het was een moeilijke wedstrijd voor ons, teleurstellend resultaat en teleurstellende prestatie. Het lag aan verschillende dingen, het tempo lag te laag. We kenden de kracht van Sparta en we wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden. We wisten ook dat we een bepaalde intensiteit moesten brengen en dat dit niet lukte in de eerste helft was teleurstellend. We hebben genoeg kwaliteit maar dat kwam er vandaag niet uit. De tweede helft was wel wat beter en we probeerden de wedstrijd nog te winnen maar helaas heeft dat niet zo mogen zijn."

Over de variaties op het veld vandaag:: "Alles komt neer op kwaliteit. Kwaliteit als team maar ook als individu. Dat ligt aan beslissingen, en die waren in de eerste helft niet goed genoeg. Dat moet echt beter. We moeten hard blijven werken en positief blijven. We zijn aan het bouwen aan een nieuwe groep. Er komen nog wat nieuwe jongens komende week, dus we zullen hard moeten werken om verbetering te bewerkstelligen."

Over het onvermogen Santiago Giménez beter te bereiken: "De eerste helft was heel lastig voor hem. We probeerden hem aan te spelen maar er was te weinig ruimte om hem te bereiken. Het is het totaalplaatje dat niet klopte vandaag. We hadden zijn kwaliteiten veel beter moeten benutten vandaag maar kwamen daar niet aan toe."

Over de wissel van Quinten Timber, die daar niet blij mee leek te zijn: "Hij is nog steeds terug aan het komen op zijn niveau van voor zijn blessure. Hij heeft ook niet de hele voorbereiding meegedraaid door die blessure. Hij heeft wat weken gemist en probeert bij de groep aan te haken. Dus ik voelde het gerechtvaardigd hem te wisselen vandaag. Ik weet dat hij daar niet blij mee is, ook niet met het resultaat, maar we hebben hem het hele seizoen nodig en dus vond ik het beter hem naar de kant te halen."

Over mogelijke nieuwe aanwinsten in de laatste week voor de transferdeadline: "Dat roep ik al de hele zomer. Ik wil dat er kwaliteit gehaald wordt. Maar het is niet altijd zo gemakkelijk. Op dit moment proberen we ons best te doen, de groep werkt hard elke dag en elke week. We proberen ze voor te bereiden op de komende maanden. Dat heeft tijd nodig. Maar ik verwacht een goede week aankomende week. Nieuwe spelers gaan komen en samen met de jongens die er al zijn verwacht ik dat we het alleen maar beter gaan doen. We hebben al vier punten laten liggen in de eerste drie duels en dat is erg teleurstellend. Dat moet dus echt beter."

Over Feyenoord-Ajax volgende week: "Dat wordt inderdaad weer een hele andere wedstrijd. We kijken er naar uit."




Discussieer mee op de forums


Tags

priske sparta blikken espn gerechtvaardigd gimenez individu intensiteit meegedraaid onvermogen santiago timber totaalplaatje transferdeadline variaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer dtk eredivisie europarcs gimenez girona groningen hancko hoofdpartner kloese knaap kraaij leverkusen lichtpuntjes lotomba milambo nac nadje omschakeling praag priske salzburg slot socrates sparta timber wellenreuther zechiel zerrouki