Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber: "Niet goed genoeg"

25 augustus 2024 16:43
Foto: Pro Shots

Timber: "Niet goed genoeg"; image source: Pro Shots

Quinten Timber kwam na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd: "Het was gewoon niet goed genoeg, ook al kom je met tien man te staan. Eerste helft creëren we gewoon veel te weinig, tempo was te laag. Tweede helft herpakten we ons wel goed, kwamen we verdiend op 1-1 maar krijg je direct daarna de rode kaart. Dan maak je het jezelf wel moeilijk, dan kun je wel spreken van een terechte 1-1, denk ik."

"Ik weet niet waarom ik gewisseld werd, maar je kon denk ik wel zien dat ik niet blij was. Vier punten achter op PSV, ja, dat betekent dat het niet goed genoeg is van onze kant. We spelen gelijk tegen Willem II thuis, nu weer op bezoek bij Sparta. Het moet gewoon beter, maar dat weet iedereen ook wel. Het is allemaal veel te traag, we moeten goed gaan analyseren wat er echt beter moet. Ik weet het nu ook even niet, zit ook nog hoog in mijn emotie, ik werd gewisseld, daar was ik ook niet blij mee. Morgen gaan we weer samen zitten en dan zullen er ook wel harde woorden gaan vallen. We staan nu al vier punten achter, dus we lopen nu alweer achter de feiten aan. We moeten niet gaan praten over PSV als we zelf onze wedstrijden niet eens kunnen winnen. Het moet gewoon beter, we kunnen ook beter. Daar gaan we voor zorgen aankomende week want volgende week komt Ajax."




Discussieer mee op de forums


Tags

timber sparta blikken espn herpakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane acceptabel bayer beelen belastinggeld bjarne bosz debatten gimenez hancko hansen heerenveen jong juve kamerleden kiezers kraaij leverkusen middenveldert midtjylland nederland perisic persie priske pvv slot trauner wilders yoda ziggo