Transparent
Inloggen
Sluiten

Giménez verkiest sportieve uitdaging boven geld

22 augustus 2024 17:20 - Fox Sports Mexico
Foto: Pro Shots

Giménez verkiest sportieve uitdaging boven geld; image source: Pro Shots

Journalist van Fox Sports Mexico Gustavo Mendoza heeft in een uitzending op Mexicaanse televisie context gegeven rond de transfersituatie van Feyenoord-spits Santiago Giménez. Zo noemde de journalist ook Leicester City als meest concrete optie voor de Mexicaans international, hoewel de Premier League-club zich nog niet formeel in Rotterdam hebben gemeld met een bod.

"Santiago vindt de sportieve uitdaging belangrijker dan het verdienen van geld. Hij wil het liefst naar een club die net als Feyenoord ook in de Champions League acteert. Er is nog altijd een kans dat hij naar een andere competitie en club gaat, maar mocht dat niet gebeuren is de spits ook heel blij om bij Feyenoord te blijven de komende vijf maanden. Desondanks is Nottingham Forest nog niet definitief afgehaakt", aldus Gustavo Mendoza.



Hoewel Mexicaanse voetbalfans altijd verwachten hun nationale elftalspelers in de Europese eliteclubs terug te vinden, zijn het er niet bijzonder veel die dat ook daadwerkelijk voor elkaar krijgen. Mexicaans journalist Alberto Lati zou het een positieve ontwikkeling vinden, mocht de spits deze zomer nog naar de Engelse Premier League vertrekken: "Wel alleen in de situatie dat hij een coach heeft die in hem gelooft als een essentiële aanwinst en beoogd basisspeler. Nottingham zou zo'n club voor Santi kunnen zijn."

Journalist Alberto Lati vervolgt: "Natuurlijk hadden we hem liever naar Manchester United, Liverpool, Atlético de Madrid of Juventus zien gaan, maar wellicht is dit nog niet de juiste tijd voor Santiago. Vertrekken als een leider naar een club als basisspits in een topcompetitie en niet als derde spits bij een absoluut topelftal. Die clubs komen vanzelf als hij zich goed blijft ontwikkelen en het verdient. Nottingham is mijn inziens een fantastische mogelijkheid voor Gimenez om zich door te ontwikkelen in een aanzienlijk hoger aangeschreven competitie waar bovendien de coach hem koste wat kost wil contracten."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez nottingham santiago alberto gustavo lati mendoza verkiest acteert afgehaakt atletico basisspits context elftalspelers eliteclubs essentiele forest formeel fox juventus leicester liverpool madrid mexico santi topcompetitie topelftal transfersituatie uitzending voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda