Transparent
Inloggen
Sluiten

Southampton meldt zich in Rotterdam

21 augustus 2024 16:14 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Southampton meldt zich in Rotterdam; image source: Pro Shots

Southampton heeft zich volgens Voetbal International bij Feyenoord gemeld om tot een akkoord te komen over de transfer van Justin Bijlow. De zesentwintigjarige doelman van Feyenoord kan zijn carrière dus vervolgen in de Engelse Premier League. Omdat Brian Priske vooralsnog de voorkeur lijkt te geven aan Timon Wellenreuther, is Justin Bijlow op het tweede plan geraakt bij zijn Feyenoord, waar hij nooit eerder in zijn loopbaan werd gepasseerd.

Waar de keeper vorige zomer naar Manchester United kon, is het deze zomer Southampton die de doelman tracht te verleiden tot een overstap naar de Premier League. Een stap waar de goalie wel oren naar lijkt te hebben, nu hij bij Feyenoord dus op de bank is beland. Het contract van Bijlow bij Feyenoord loopt nog twee jaar door, dus de club verwacht wel een behoorlijke transfersom. De Engelse promovendus ziet in Bijlow de nieuwe eerste doelman en lijkt dus op zoek te zijn naar een vervanger van Alex McCarthy.




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow southampton beland goalie mccarthy priske promovendus timon wellenreuther zesentwintigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane beelen bjarne bosz cirkel geertruida gimenez hancko hansen heerenveen huddle jong juve kamerleden kiezers kraaij kwalitatief middenveldert minteh persie priske pvv slot socrates voorhoede wieffer wilders willykment yoda ziggo