Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord plaatst netten terug voor Klassieker

20 augustus 2024 11:57 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord plaatst netten terug voor Klassieker; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist bekend voor het duel met Ajax van zondag 1 september aanstaande, de netten en palen rondom het veld in De Kuip terug te plaatsen. De club heeft dit besloten ter voorkoming van nieuwe incidenten met voorwerpen die op het veld belanden tijdens De Klassieker. Daarmee keren de netten en palen na een zeer korte afwezigheid terug in het stadion.



Het was op verzoek van de supporters dat de club na afloop van het vorige seizoen besloot de palen en netten weg te halen. De club deed daarbij de mededeling dat deze pas weer terug zouden komen als een wedstrijd van Feyenoord onderbroken of gestaakt diende te worden wegens voorwerpen die op het veld zouden zijn gegooid. Hoewel dat niet aan de orde is, kiest de club nu voor de zekerheid de netten terug te plaatsen.

Op zondag 1 september komt Ajax op bezoek in Rotterdam. De club spreekt van een preventieve maatregel uitsluitend voor het treffen met Ajax, een duel dat altijd beladen is. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 6-0 overwinning voor Feyenoord. De club heeft in een statement laten weten dat: "Het besluit is genomen na het inwinnen van diverse adviezen." Zoals bekend blijft Feyenoord ook in de Europese duels met netten werken.




Tags

klassieker plaatst inwinnen kuip onderbroken preventieve statement voorkoming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Het is in en in triest dat er zonder Ajax supporters ook al netten moeten worden opgehangen
+1/-0

4 weken geleden
Ik vind het eigenlijk wel een goede zaak. Je moet er toch niet aan denken dat een supporter gewond raakt als Brobbey een strafschop mag nemen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda