Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ontvangt eerste bod op Giménez

19 augustus 2024 13:24 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Feyenoord ontvangt eerste bod op Giménez; image source: Pro Shots

Nottingham Forest heeft zich volgens De Telegraaf gisteravond officieel in Rotterdam-Zuid gemeld met een schriftelijk bod dat om en nabij de vijfentwintig miljoen euro ligt. Met het bod hopen ze Feyenoord te verleiden de Mexicaanse spits te verkopen. Feyenoord lijkt het bod resoluut van tafel te hebben geveegd.

De club lijkt aanzienlijk hoger in te zetten als het aankomt op de verkoop van de Mexicaanse international die in 2022 voor zo'n zes miljoen euro overkwam van Cruz Azul. Hij kwam in zijn eerste twee jaar al negenentachtig keer in actie voor Feyenoord, waarin hij drieënvijftig goals maakte en dertien assists afleverde.

De spits en zijn vader hebben inmiddels al meerdere gesprekken gevoerd met de clubeigenaar en trainer van Forest en lijken enthousiast over de mogelijkheid in de Premier League te voetballen. Na in zijn eerste jaar bij Feyenoord kampioen te zijn geworden en afgelopen jaar de beker te hebben gewonnen en op de tweede plaats achter PSV te zijn geëindigd was de verwachting dat de grote Europese topclubs zich deze zomer zouden melden. Hoewel zijn naam regelmatig viel bij diverse topclubs, lijken die vooralsnog niet door te bijten.

Daar hoopt Nottingham Forest nu van te profiteren. Feyenoord gaf eerder al aan met Santiago Giménez in te zetten op een nieuwe, ruime recordtransfersom. Die werd deze zomer al betaald voor Mats Wieffer, die voor tweeëndertig miljoen de overstap maakte naar Brighton & Hove Albion. Giménez scoorde gisteren de laatste twee Feyenoord-treffers tegen PEC Zwolle en ook in de strijd om de Johan Cruijff Schaal maakte de Mexicaan een uitstekende indruk.




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez forest nottingham aankomt afleverde albion azul brighton clubeigenaar cruz drieenvijftig hove mats nabij negenentachtig pec recordtransfersom santiago schriftelijk telegraaf tweeendertig wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda