Transparent
Inloggen
Sluiten

Hancko: "Ik ben volledig gefocust op Feyenoord"

19 augustus 2024 11:27
Foto: Pro Shots

Hancko: "Ik ben volledig gefocust op Feyenoord"; image source: Pro Shots

David Hancko verscheen na de wedstrijd tegen PEC Zwolle voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd: "Ja, na vorige week verloren we twee punten dus het was belangrijk dat we vandaag lieten zien dat dit een incident was. Het is nog de start van het seizoen, veel dingen zijn nieuw. Maar er is nog meer dan genoeg ruimte voor verbetering. We spelen al 2 jaar in 4-3-3, dat heeft mijn voorkeur. Maar misschien is het goed om af te kunnen wisselen en meerdere systemen onder de knie te krijgen. Want tegen PSV vond ik het wel heel prettig om onderdeel uit te maken van een vijfmansverdediging. Aan het begin van de week haddden we het gesprek op de club, het heeft wat meer raakvlakken met het systeem waar we mee gewend zijn te spelen. De coach heeft vandaag besloten om in dit systeem te spelen."

Over zijn goal tegen PEC Zwolle: "Ja, de goal voelde heel goed. De timing was heel goed. Nadat de grensrechter ertussen kwam, wilde ik de goal echt heel erg graag op mijn naam hebben. Alles waar we op de trainingen aan gewerkt hebben, kwam eruit in die goal. Ik denk dat Etienne daar ook heel blij mee is."

Gevraagd naar een mogelijke transfer: "Voor nu is het stil en rustig. Ik ben volledig gefocust op Feyenoord, ik probeer hard te werken en wedstrijden te winnen. Ik wilde vandaag ook gewoon een goede wedstrijd spelen. Ik heb gescoord dus ik ben heel blij met de drie punten en daar focus ik me op voor nu."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko pec blikken espn etienne grensrechter haddden raakvlakken systemen timing vijfmansverdediging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 33.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane afmaker afrika balverlies djs dtk flanken groningen hwang jetlags kraaij lotomba mexico middenveldert nac nsc ono osman paixao praag priske slot smal socrates timber twente ueda wehave willykment wings