Transparent
Inloggen
Sluiten

Priske: "Goede overwinning maar valt nog veel te verbeteren"

19 augustus 2024 11:17
Foto: Pro Shots

Priske: "Goede overwinning maar valt nog veel te verbeteren" ; image source: Pro Shots

Brian Priske verscheen na de met 1-5 gewonnen wedstrijd op bezoek bij PEC Zwolle voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de wedstrijd:
Over de uitvoering van zijn elftal:
"Het ging op en neer. Het resultaat is op veel fronten heel erg mooi. Maar er zijn nog genoeg punten die we echt moeten gaan verbeteren. We staan voor grotere dingen en we moeten de vergissingen van vandaag meenemen en daar van leren. We hebben behoorlijke kansen weten te creëren, daar ben ik blij om. We zijn blij met de drie punten en een goede overwinning maar het moet nog wel beter."

Over de positieve punten van deze wedstrijd: "Ik zag veel dingen in ons systeem met de spelers die we meenemen naar de toekomst. Maar zoals gezegd moeten sommige dingen wel echt beter en we moeten op sommige aspecten ook echt verbeteren. We hadden vandaag geen tegengoal mogen krijgen, dan gaan we naar huis met een clean sheet en dan heeft iedereen een betere dag op kantoor."

Over het doelsaldo en het grote aantal kansen om de score verder uit te bouwen tegen PEC Zwolle: "Doelsaldo is belangrijk en we hadden vandaag ook meer moeten en kunnen scoren. Na de 0-5 stagneerde het duel en ging het meer gelijk op. Je wil dat je spelers altijd hongerig zijn en doorgaan, dat lukte ons niet vandaag. Maar dat gaan we opbouwen, volgend weekend wacht er weer een belangrijke wedstrijd."

Of het een fijne middag is geweest voor Brian Priske: "Op veel vlakken wel, de eerste helft was redelijk, we hadden goed balbezit en kansen. We vonden Calvin, Quinten en Santiago door het midden, maar we kregen te weinig kansen op doel. We hadden dat echt beter moeten doen in de eerste helft. De tweede helft startten we een heel stuk beter en daar ben ik heel erg blij om."

Over nieuwe versterkingen: "Ja, ik denk dat het voor iedere club die meestrijd om de prijzen belangrijk is om je beste spelers binnenboord te houden. We moeten klaar zijn om te vechten voor de landstitel en ook de Champions League komt er aan. Er moet nog veel gebeuren willen we daar klaar voor zijn."




Tags

priske pec binnenboord blikken clean espn fronten hongerig kantoor landstitel meestrijd opbouwen santiago sheet stagneerde uitvoering vergissingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda