Transparent
Inloggen
Sluiten

Historie Feyenoord op bezoek bij PEC Zwolle

16 augustus 2024 21:20
Foto: Pro Shots

Historie Feyenoord op bezoek bij PEC Zwolle; image source: Pro Shots

Het wordt zondag de veertiende keer dat Feyenoord in het kader van de Eredivisie op bezoek gaat bij PEC Zwolle. De voorgaande dertien ontmoetingen leverden zeven overwinningen op voor Feyenoord, één keer eindigde het treffen in een gelijkspel terwijl PEC Zwolle er vijf keer in slaagde de drie punten in eigen huis te houden.

De grootste uitoverwinning behaalde Feyenoord in seizoen 2003/2004, toen er met 0-3 gewonnen werd door Feyenoord. Elf jaar later boekte PEC Zwolle met dezelfde score, 3-0, de grootste thuisoverwinning op de Rotterdammers. Feyenoord heeft daarbij een positief doelsaldo van +3. De club maakte in de voorgaande wedstrijden in Zwolle zevenentwintig goals en kreeg er vierentwintig tegen.

Vorig seizoen eindigde het onderlinge treffen in Zwolle in een 0-2 overwinning van Feyenoord. Santiago Giménez maakte in de achtste speelronde vorig jaar beide doelpunten in Zwolle.




Discussieer mee op de forums


Tags

pec historie eredivisie gimenez kader santiago slaagde thuisoverwinning vierentwintig zevenentwintig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda