Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord haalt aanvaller uit Engeland

15 augustus 2024 11:34 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord haalt aanvaller uit Engeland; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist bekend gemaakt dat Ibrahim Osman de club op huurbasis komt versterken. De aanvaller komt over van Brighton & Hove Albion, de nieuwe club van Mats Wieffer. De negentienjarige Osman speelt normaal gesproken als linksbuiten. Hij maakte deze zomer voor een kleine twintig miljoen euro de overstap van het Deense FC Nordsjaelland naar de Engelse Premier League.



Brighton verhuurt hem direct door deze zomer, om op die manier meer ervaring op te doen op het hoogste niveau én in de Champions League. Hij wacht momenteel nog op de nodige vergunningen alvorens hij in actie mag gaan komen. Hij heeft rugnummer 38 toegewezen gekregen in Rotterdam.



De Ghanees is blij met zijn tijdelijke overgang naar Rotterdam: "Bij Feyenoord krijgen jonge spelers de kans om zich te ontwikkelen. Voor mijn ontwikkeling is het goed om hier te spelen en facetten van mijn spel te verbeteren. En ik wil met mijn kwaliteiten het team helpen om mooie dingen te bereiken in zowel de Eredivisie als in Europa."

Feyenoord hoopte aanvankelijk een andere speler van Brighton te huren. Facundo Buonanotte is inmiddels echter al gepresenteerd bij Leicester City, dat afgelopen seizoen na een jaar afwezigheid terugkeerde op het hoogste niveau in Engeland.




Discussieer mee op de forums


Tags

engeland brighton osman albion buonanotte eredivisie facetten facundo hove leicester linksbuiten mats negentienjarige nordsjaelland wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda