Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt komst Bueno

13 augustus 2024 10:20 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord bevestigt komst Bueno; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist de komst van Hugo Bueno wereldkundig gemaakt en bevestigd. De Spaanse vleugelverdediger komt op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. De linksback is gehaald met het oog op de nog geblesseerde Quilindschy Hartman, die nog altijd revalideert van zijn zware knieblessure. Bueno kwam tot dusver tot drieënveertig optredens voor de Engelse club.



Bueno wordt voor een jaar gehuurd en komt in principe tot de zomer van 2025 naar Rotterdam. De Spanjaard is duidelijk blij met zijn kans voor Feyenoord te mogen gaan spelen: "Zodra deze kans zich voordeed om dit seizoen voor Feyenoord te spelen, wist ik dat ik hem moest grijpen. Dit is een enorme club, met fantastische supporters. Elke wedstrijd draait het opnieuw om winnen. Daar houd ik van. Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord te spelen en belangrijk te zijn voor het team", aldus Bueno op de clubkanalen van Feyenoord.



De linksback gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 16.




Discussieer mee op de forums


Tags

bueno drieenveertig hartman optredens quilindschy revalideert vleugelverdediger wanderers wereldkundig wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda