Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB houdt vast aan stakingsregels

7 augustus 2024 22:28
Foto: Pro Shots

KNVB houdt vast aan stakingsregels; image source: Pro Shots

Ook komend seizoen handhaaft de KNVB de bestaande regels rondom het stilleggen en staken van wedstrijden in het Nederlandse betaald voetbal. Wanneer er voorwerpen op het veld belanden, wordt de wedstrijd stilgelegd. Daarmee verlengt de KNVB de maatregelen die sinds april 2023 gelden op de Nederlandse voetbalvelden.

Sindsdien worden wedstrijden in Nederland onderbroken indien er iets op het veld wordt gegooid. De spelers moeten dan direct naar binnen, indien het in het restant van de wedstrijd nogmaals gebeurd wordt de wedstrijd definitief gestaakt, tenzij de gooier van het voorwerp direct wordt opgepakt, er geen letsel is bij spelers of arbitrage. In dat geval telt de onderbreking niet als onderbreking en is er ook nog geen sprake van de wedstrijd.




Tags

knvb onderbreking stakingsregels arbitrage gooier handhaaft nederland onderbroken staken stilleggen voetbalvelden voorwerp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda