Transparent
Inloggen
Sluiten

Hancko: "Ik houd van Feyenoord"

5 augustus 2024 01:12
Foto: Pro Shots

Hancko: "Ik houd van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Na afloop van de gewonnen Johan Cruijff Schaal tegen PSV kwam ook Dávid Hancko voor de camera's van ESPN om samen met Hans Kraaij Jr. terug te kijken op zijn wedstrijd: "Ja, ik ben heel erg blij. We hadden een hele moeilijke week, als ik terugkijk naar de wedstrijden tegen Benfica en Monaco waar we veel goals tegenkregen. Onze prestaties waren niet heel erg goed. Ik voelde in het team dat we echt heel hard eraan werken tijdens de trainingen en vier goals hier uit bij PSV. Natuurlijk, het eerste wat ik na afloop tegen het team zei is dat het defensief echt veel beter moet. Maar sinds vorige week en vandaag zijn we als team al ontzettend gegroeid. Het systeem is wat anders, daar zijn we nog niet helemaal aan gewend. De situatie is anders voor ons maar we werken er hard aan en ik weet dat we alleen maar beter en beter gaan worden."

Over de vier tegengoals: "Dat is het probleem, de automatismen en verbinding tussen de linies ontbreken nog. We proberen het met een hoogstaande verdediging, maar natuurlijk speelden we vandaag tegen het beste team van afgelopen seizoen. Het was een hele moeilijke tegenstander vandaag. Ze speelden ook in de voor hen best mogelijke opstelling, we doen veel goede dingen maar we gaan de komende dagen deze wedstrijd analyseren en ons focussen op het beter verdedigen."

Over een mogelijke transfer naar Atletico Madrid en of trainer van die club Diego Simeone de verdediger nog steeds dagelijks bestookt met telefoontjes: "Het waren pittige weken de afgelopen weken. Ik kan me alleen focussen op mijn prestaties op het veld en de training. Het kwam in de media ook naar buiten dat ik met mijn hoofd al bij Atletico Madrid zou zijn vanwege het salaris. Dat is niet helemaal waar. Ik heb een geweldig contract hier, ook een verbeterd contract na de verlenging. Het gaat mij niet om geld. Ik vind het niet leuk om in de media terug te lezen dat ze mij met geld van gedachten hebben doen veranderen. Natuurlijk respecteer en begrijp ik de manier van onderhandelen van de technisch directeur. Maar een transfer is niet aan mij, ik kan daar niks aan doen. We hebben gesprekken gehad, ik kan teleurgesteld of verdrietig zijn en mijn eigen ruiten ingooien, maar daar schiet ik ook niks mee op. Zo ben ik ook niet. Ik houd van Feyenoord. Ik probeer altijd alles te geven dat ik in me heb, zo ook vandaag. Dat was mijn focus. Als ik hier langer moet blijven? Dan is dat geen straf, nee. Natuurlijk niet. De afgelopen twee jaar heb ik hier alle prijzen gewonnen die ik kon winnen. Ik had niet verwacht toen ik hier kwam dat dit zou lukken. Voor mij persoonlijk is dat ontzettend mooi, ook voor de club. De club verkeert in een uitstekende situatie de afgelopen drie jaar. Ik ben ook blij voor de rest van het team en alle stafleden. Ze werken er elke dag aan om ons nog beter te maken, dus ik ben ook blij voor hen. Dat was een grote stimulans voor onze overwinning vandaag."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko atletico madrid benfica bestookt diego espn hans hoogstaande ingooien kraaij monaco respecteer ruiten simeone stimulans tegengoals tegenkregen telefoontjes verbinding verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda