Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest ook van AS Monaco

31 juli 2024 19:08
Foto: Pro Shots

Feyenoord verliest ook van AS Monaco; image source: Pro Shots

Feyenoord is er niet in geslaagd de wonden te helen na de 5-0 nederlaag tegen Benfica van afgelopen zondag. In de eigen Kuip was AS Monaco met 1-3 te sterk voor de Rotterdammers. Daarmee heeft Feyenoord de twee generale repetities voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal tegen PSV aanstaande zondag met ruime cijfers verloren. Namens Feyenoord zorgde Luka Ivanusec aanvankelijk nog voor de gelijkmaker, nadat George Ilenikhena de bezoekers halverwege de eerste helft op voorsprong had gezet. Na rust voltrokken Guillermo Maripán en Mohammed Salisu het lot van Feyenoord door de 1-2 en de 1-3 op het scorebord te zetten.

Feyenoord trapte de wedstrijd met de volgende opstelling af:



AS Monaco begon met de volgende opstelling:


Het was vooral de vraag hoe Feyenoord vandaag voor de dag zou komen na de gigantische oorwassing van afgelopen zondag tegen Benfica. Die wedstrijd werd met 5-0 verloren terwijl het na nog geen twintig minuten voetbal al 4-0 stond voor de Portugezen. De ietwat gewijzigde opstelling voorafgaand aan het duel met AS Monaco gaf de burger moed, al heeft het niet mogen baten. De Monegasken waren dus met 1-3 te sterk in Rotterdam. Daarmee stapt Feyenoord zondag met geen heel positief gevoel in de bus richting Eindhoven, waar de landskampioen wacht op het duel om de Johan Cruijff Schaal.




Discussieer mee op de forums


Tags

monaco benfica burger generale george gigantische guillermo helen ilenikhena ivanusec kuip lot luka maripan moed oorwassing repetities salisu trapte wonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.725 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bayer cirkel dtk eredivisie ergernis excuus fitheid geertruida girona hancko hassel hoogtij huddle kloese kraaij kwalitatief leverkusen lotomba minteh osman praag priske ruijl salzburg slot voorhoede wieffer willykment zerrouki