Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord hard onderuit in Lissabon

28 juli 2024 23:49
Foto: Pro Shots

Feyenoord hard onderuit in Lissabon; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond op bezoek bij SL Benfica met 5-0 verloren. Na negentien minuten voetbal stond het al 4-0 voor de Portugese club van Fredrik Aursnes, Orkun Kökçü en Evangelis Pavlidis. Laatstgenoemde werd deze zomer overgenomen van AZ en scoorde vanavond twee van de vijf goals. De andere Portugese doelpunten kwamen op naam van Prestianni, Beste en Cabral. Een goal van David Neres werd nog afgekeurd wegens buitenspel. Oud-Feyenoorder Orkun Kökçü ontbrak wegens een op het EK opgelopen blessure, Fredrik Aursnes startte wel in de basis bij Benfica.

Door de nederlaag is Feyenoord er niet in geslaagd de Eusebio Cup mee naar Rotterdam te nemen. Woensdag wacht daar de laatste test voor de ploeg van Brian Priske, als AS Monaco op bezoek komt in de Kuip. Dat wordt de afsluiting van deze voorbereiding, zondag wacht vervolgens de strijd om de Johan Cruijff Schaal op bezoek bij PSV in Eindhoven terwijl een week later de Eredivisie van start gaat. Op zaterdag 10 augustus trapt Feyenoord het seizoen om half vijf af met een thuiswedstrijd tegen promovendus Willem II.




Discussieer mee op de forums


Tags

aursnes benfica fredrik kokcu lissabon cabral eredivisie eusebio evangelis kuip monaco neres pavlidis prestianni priske promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wie schrijft die colums elke keer en waarom kan je daar niet op reageren?
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.568 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane adequate bayer beelen bepalende bijlow geertruida groningen hartman hassel hofplein hwang intensiteit kraaij leverkusen middenveldert minteh priske slot smal socrates stengs timber trauner vervangers vnuk wiefer wieffer willykment yoda