Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ik verlaat Feyenoord niet zomaar"

26 juli 2024 19:28 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Ik verlaat Feyenoord niet zomaar"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft Justin Bijlow aangegeven zich te focussen op een nieuw seizoen bij Feyenoord. De doelman heeft de ambitie om ooit een stap te maken, maar dat hoeft dus niet perse deze zomer te zijn. Bijlow keerde tegen het einde van het afgelopen seizoen terug van een blessure die hem maanden aan de kant hield. "In het begin denk je: Verdomme, alweer?! Maar daarna focus je je vrij snel op het herstel."

Justin Bijlow werd al aan meerdere topclubs gelinkt deze zomer en leek dus ook op de nominatie staan de club te verlaten deze zomer. "Ik wil het hoogst haalbare en dara is niets aan veranderd. Maar ik speel al bij de mooiste club ter wereld en vind het hier geweldig. Als er iets voorbij komt, moet het een mooie en logische stap zijn. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten en zit hier goed. Ergens tweede keeper worden? Op dit moment wil ik eerste keeper zijn, maar je moet ook naar een situatie kijken, bijvoorbeeld als een keeper uit een contract dreigt te lopen. Maar op dit moment wil ik gewoon een vol seizoen keepen."

Bijlow vertrouwt er vooralsnog op dat hij ook onder Brian Priske de eerste keeper van Feyenoord wordt, maar lijkt zich ook te beseffen dat hij daar hard voor moet werken: "Het is niet vanzelfsprekend en het moet ook nog blijken. Ik heb het vertrouwen dat ik de nummer één ben. Concurrentie is goed voor me en houdt me scherp en maakt me beter. Ik moet het dus zelf laten zien. Dat doe ik niet met woorden, maar met daden."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow daden dara espn nominatie perse priske verdomme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda