Transparent
Inloggen
Sluiten

Lennard Hartjes definitief naar Excelsior

26 juli 2024 19:22 - Excelsior Rotterdam
Foto: Pro Shots

Lennard Hartjes definitief naar Excelsior; image source: Pro Shots

Lennard Hartjes maakt per direct de definitieve overstap naar Feyenoords stadsgenoot Excelsior Rotterdam. De eenentwintigjarige middenvelder uit Spijkenisse werd het afgelopen seizoen al verhuurd aan Excelsior, die hem nu dus definitief overneemt. Hartjes tekent bij Excelsior voor drie jaar.

Hartjes heeft mooie woorden voor zijn "nieuwe" club: "Ik wil mezelf, maar ook Excelsior weer op de kaart zetten. Het doel is natuurlijk om snel weer terug te keren op het hoogste niveau en hier een belangrijke rol in te spelen. Het systeem van Excelsior spreekt mij aan en ik heb het gevoel dat het ook goed bij me past. Daarnaast ben ik nog nooit zo gretig geweest, ik heb heel veel zin om mezelf weer te laten zien", aldus de middenvelder op de clubwebsite van Excelsior.

Hartjes begon met voetballen bij VV Spijkenisse, waar Sparta hem oppikte. Feyenoord haalde hem in 2015 van het Kasteel naar de andere kant van de Maas, maar helaas zat een doorbraak bij Feyenoord er niet in. Na verhuurperiodes aan Roda JC en Excelsior is Hartjes na negen jaar definitief geen Feyenoorder meer.




Discussieer mee op de forums


Tags

excelsior hartjes lennard spijkenisse clubwebsite eenentwintigjarige maas oppikte overneemt roda sparta verhuurperiodes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda