Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord meldt zich voor Argentijns talent

26 juli 2024 19:09 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Feyenoord meldt zich voor Argentijns talent; image source: Pro Shots

Martijn Krabbendam van Voetbal International meldt zojuist dat Feyenoord zich heeft gemeld voor Facundo Buonanotte. De club is al in gesprek met Brighton & Hove Albion over een mogelijke huur van de negentienjarige middenvelder.

Brighton nam eerder deze transferperiode Mats Wieffer over van Feyenoord. Nu hoopt Feyenoord Buonanotte de omgekeerde weg te laten bewandelen. De Argentijn ligt nog tot medio 2027 vast in de Engelse havenstad.

Algemeen directeur Dennis te Kloese liet zich in het voetbalmagazine lovend uit over de Engelse voetbalclub en hun handelswijze: "Die mensen doen heel punctueel hun werk, doen heel veel op basis van data en analyse. Als zij hét moment zien, dan gaan ze niet heel moeilijk zitten doen. Dan bepalen ze de waarde van een speler op de transfermarkt en benaderen dat vervolgens op een hele professionele, correcte en directe manier, in de trant van "wij vinden dat deze speler zoveel waard is, is dat voor jullie te bespreken?""

Het zou voor Feyenoord de zevende nieuwe aanwinst zijn met het oog op het nieuwe seizoen. Eerder bevestigde de club al de komst van Julián Carranza, Gijs Smal, Chris-Kévin Nadje, Jeyland Mitchell, Anis Hadj Moussa terwijl Devin Haen terugkeerde van een uitleenbeurt aan FC Dordrecht.

Meer op Voetbal International




Discussieer mee op de forums


Tags

brighton buonanotte albion anis bewandelen carranza devin dordrecht facundo gijs hadj haen havenstad hove huur jeyland julian kloese krabbendam mats moussa nadje negentienjarige punctueel smal trant uitleenbeurt voetbalmagazine wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka hartman kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda