Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas Beelen verlengt contract

24 juli 2024 12:33 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Thomas Beelen verlengt contract ; image source: Pro Shots

Thomas Beelen heeft zijn nog driejarige contract bij Feyenoord met een jaar verlengd. Daardoor ligt de verdediger tot medio 2028 vast in de Kuip. Beelen kwam vorige zomer over van PEC Zwolle en kende een degelijk eerste jaar in Rotterdam. "Vanuit Feyenoord is het een mooi gebaar om met me te willen verlengen, dus dat voelt sowieso goed. Ik zit hier ook op m’n plek. Afgelopen half jaar heb ik al veel gespeeld, de nodige mooie momenten meegemaakt en de beker gewonnen. Komend seizoen gaan we weer de Champions League in en willen we daarnaast ook meedoen om de prijzen. Naar die uitdaging kijk ik ontzettend uit. En naar alle supporters, van wie ik vorig jaar al heel veel steun heb gevoeld. Ik heb heel veel zin om weer in De Kuip te spelen en hen daar te zien."



Beelen kwam vorig seizoen zesentwintig wedstrijden in actie namens Feyenoord, waarmee hij een wezenlijke bijdrage leverde aan de goede prestaties van Feyenoord. Zo eindigde Feyenoord als tweede achter PSV, behaalde de club desalniettemin een puntenrecord én ook de KNVB Beker werd gewonnen.

Meer op Feyenoord




Discussieer mee op de forums


Tags

beelen kuip driejarige knvb pec puntenrecord wezenlijke zesentwintig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik hoop dat hij zich nog verder positief blijft ontwikkelen ik vind het een enorme versterking in de achterste linie
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda