Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt definitief afscheid van Alireza Jahanbakhsh

21 juli 2024 21:30 - ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt definitief afscheid van Alireza Jahanbakhsh; image source: Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh neemt deze zomer afscheid van Feyenoord. De populaire vleugelaanvaller was graag gebleven, maar Feyenoord heeft besloten om door te selecteren. De Iraniër mag wel bij de club blijven trainen om zijn conditie op pijl te houden tot hij een nieuwe club heeft gevonden.

Op de Open Dag van Feyenoord vanmiddag gaf Dennis te Kloese in gesprek met ESPN te kennen dat het tijd was voor een nieuw gezicht op de positie van Jahanbakhsh: "We hebben met Alireza en zijn management besproken dat we zijn contract niet verlengen. We hadden de optie om dat wel te doen maar we kiezen ervoor om door te selecteren. Natuurlijk is dat niks persoonlijks. Als het wel persoonlijk zou zijn had ik hem er graag bijgehouden. Het is gewoon een fantastische jongen, prof en voorbeeld geweest."

De rechtsbuiten vertrekt deze zomer via de voordeur uit De Kuip: "We moeten ook de kans gaan geven aan jonge jongens en jongens die zich achter hem hebben ontwikkeld. Door zijn staat van dienst en fantastische karakter is hij altijd welkom, de deur zal hier altijd voor hem openstaan. Hij heeft gevraagd om zijn opties een beetje af te wegen en in de tussentijd bij ons fit te blijven. Daarvoor blijft hij meer dan welkom bij ons."

Jahanbakhsh speelde in totaal honderdzes officiële wedstrijden voor Feyenoord. Daarin maakte hij zeventien goals en leverde hij zestien assists.




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza bijgehouden conditie espn honderdzes iranier kloese kuip persoonlijks pijl prof tussentijd voordeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat zal een behoorlijk gat maken in de salarisschaal want Jahanbakhsh stond vrij hoog in de salaris schaal , kan je zeker een betere speler voor aantrekken
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda