Transparent
Inloggen
Sluiten

Smal: "Nog altijd geen bal geraakt bij Feyenoord"

21 juli 2024 21:13 - ESPN
Foto: Pro Shots

Smal: "Nog altijd geen bal geraakt bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

De geblesseerde Gijs Smal kent een ongelukkige start bij Feyenoord. De linksback ligt er langere tijd uit en het lijkt nog wel even te gaan duren voor hij weer met een bal kan gaan trainen. Smal kwam deze zomer transfervrij over van FC Twente en zou aanvankelijk de concurrentie aan moeten gaan met Marcos López en de eveneens geblesseerde Quilindschy Hartman. De verdediger liep echter zelf dus ook een serieuze blessure op, nog voordat Feyenoord officieel de voorbereiding aanving.

"Ik ben vlak voor het begin geblesseerd geraakt. We startten met wat jongens een week eerder om alvast gevoel te krijgen bij het trainingscomplex. Toen ben ik geblesseerd geraakt, iets wat ik absoluut niet gewend ben. Ik ben vier weken bij de club en ik heb nog steeds geen bal aangeraakt."

Wel lijkt de linksback enthousiast over de speelwijze van Brian Priske: "Tot nu toe heb ik wel een goed gevoel over ons voetbal, ja. Lekker aanvallend, agressief vooruit, daar houd ik wel van." Smal was één van de vier spelers die op de Open Dag uit de traditionele helikopter stapte in De Kuip. Dat was een bijzondere ervaring voor hem: "Als je dan boven de stad vliegt en ziet waar je woont enzo, dat is wel heel speciaal. Zeker als je dan boven het stadion komt en de tribunes vol ziet zitten. Bizar dat er zoveel mensen hier tijd voor vrij maken. Je weet hoe groot deze club is, deze prachtige volksclub. Mooi om hier onderdeel van uit te maken."




Discussieer mee op de forums


Tags

smal aangeraakt aanving bizar enzo gijs hartman helikopter kuip lopez priske quilindschy stapte twente volksclub woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka hartman kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda