Transparent
Inloggen
Sluiten

Háncko blijft vooralsnog bij Feyenoord

21 juli 2024 21:03 - ESPN
Foto: Pro Shots

Háncko blijft vooralsnog bij Feyenoord; image source: Pro Shots

David Háncko lijkt vooralsnog niet te hoeven rekenen op een transfer. Na zijn indrukwekkende prestaties met Slowakije op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland hebben meerdere clubs zich al gemeld in Rotterdam. Feyenoord lijkt niet voornemens om Háncko aan een van de clubs die zich gemeld hebben te verkopen. Dat bevestigde Dennis te Kloese zondag op de Open Dag van Feyenoord voor de camera's van ESPN.

De directeur van Feyenoord is optimistisch over de kansen Háncko langer in Rotterdam te houden: "Hij heeft natuurlijk een fantastisch EK gespeeld en daarvoor twee heel goede seizoenen bij ons, waarin hij vaak bepalend was. Het. zou natuurlijk raar zijn als er géén belangstelling was, maar er zitten geen clubs bij van het niveau waarvan wij dachten dat hij ook echt weg zou kunnen. Háncko heeft daarnaast recent zijn contract verlengd bij ons. Daarbij hebben we ook de afspraak gemaakt dat als er iets heel speciaals komt, we na gaan denken over een transfer. Zover is het nog niet."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko duitsland espn kloese slowakije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik hoop dat hij nog blijft want ik vind hem wel de meest constante Feyenoorder
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka hartman kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda