Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint oefenduel van Cercle Brugge

20 juli 2024 17:36
Foto: Pro Shots

Feyenoord wint oefenduel van Cercle Brugge; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft ook Cercle Brugge verslagen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In de oefenwedstrijd die vanmiddag gespeeld werd op Varkenoord maakte Antoni Milambo uiteindelijk het enige doelpunt van de middag.



Onder het toeziend oog van honderden fans startte Feyenoord het oefenduel met de Belgen met een sterk vertegenwoordigde aanvalslinie. Ayase Ueda mocht tegen zijn oude club in de basis beginnen, waarbij de Japanner werd geflankeerd door Igor Paixão en Calvin Stengs.

Laatstgenoemde speelde een belangrijke rol in het enige doelpunt van de middag, dat al in de derde minuut viel. Stengs lanceerde Marcos López met een mooie pass over een lange afstand. Hoewel het schot van López aanvankelijk nog gekeerd werd door de doelman en ook de rebound van Paixão werd gepakt door de keeper profiteerde Milambo uiteindelijk wel door Feyenoord op voorsprong te schieten op het eigen trainingscomplex.

De deze week bij Feyenoord teruggekeerde Santiago Giménez volgde de volledige wedstrijd als aandachtig toeschouwer en zag dat zijn team de voorsprong de hele wedstrijd vasthield. Trainer Brian Priske wisselde er ondertussen lustig op los in de honderdtwintig minuten durende wedstrijd tegen de tweede club van Brugge. Internationals die op het EK actief waren Luka Ivanusec en Ondrej Lingr speelden het laatste half uur ook mee.

Over vijftien dagen begint voor Feyenoord het nieuwe seizoen. Op 4 augustus trappen de Rotterdammers hun seizoen officieel af op bezoek bij PSV in het Philips Stadion. Die dag gaan de kampioen en de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen bepalen wie de Johan Cruijff Schaal dit jaar wint. Voordat het zover is speelt Feyenoord nog twee vriendschappelijke wedstrijden. Op 28 juli tegen Benfica en drie dagen later wacht AS Monaco.




Tags

brugge cercle antoni benfica milambo monaco varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka hartman kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda