Transparent
Inloggen
Sluiten

Wellenreuther enthousiast over Brian Priske

15 juli 2024 16:58 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Wellenreuther enthousiast over Brian Priske; image source: Pro Shots

Timon Wellenreuther is erg enthousiast over zijn nieuwe trainer Brian Priske. De tactiek en formatie die de Deense oefenmeester hanteert een iets andere tactiek dan zijn voorganger Arne Slot, en Wellenreuther lijkt te beseffen dat dit wat anders vraagt van het team. "Het is een heel ander systeem met andere patronen in zowel balbezit als bij balverlies. We moeten dat leren en vooral omarmen, maar iedereen lijkt er vooralsnog blij mee. Dat heeft nog wel wat tijd nodig en we zien de komende weken hoe dat gaat. Voor mij zelf maakt het niet heel veel uit want ik speel sowieso graag ver voor mijn doel. Dat komt ook van pas omdat onze verdediging altijd hoog staat."

Over de persoon Brian Priske is de doelman, die zijn contract vorige week met twee jaar verlengde tot 2027, vooralsnog ook louter positief: "Het is een aardige en hardwerkende man. We kijken uit naar onze eerste wedstrijd, om ook aan onze fans te laten zien hoe goed we spelen en hoe goed hij is als trainer. Hij helpt ons en wij helpen hem. Dat maakt het een goede match tot nu toe. We zijn erg blij met hem."

Ook vroeg RTV Rijnmond nog naar zijn contractverlenging en het idee daarachter, met de interesse van diverse clubs in het achterhoofd: "Bij iedere club is er wel sprake van concurrentie. Maar ik wil natuurlijk wel gewoon wekelijks spelen. Ik hoop dat dit hier kan en daarom zal ik elke training en wedstrijd alles geven. Ik wil gewoon de nummer één zijn bij deze club. Of het onderdeel is geweest van de onderhandelingen? Nee, natuurlijk niet. De trainer beslist wie er speelt. Maar het moge duidelijk zijn dat ik voor mijn kans wil gaan. Ik heb niet bijgetekend om de komende drie jaar op de bank te zitten, dat is zeker waar en niet meer dan logisch in mijn ogen."

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

priske wellenreuther achterhoofd arne balverlies hanteert hardwerkende match oefenmeester omarmen patronen rijnmond slot timon voorganger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda