Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verliest Nesto Groen aan Excelsior

11 juli 2024 20:00 - Excelsior
Foto: Pro Shots

Feyenoord verliest Nesto Groen aan Excelsior; image source: Pro Shots

Excelsior Rotterdam neemt Nesto Groen per direct over van Feyenoord. De negentienjarige aanvaller tekent voor drie jaar in Kralingen, met optie voor nog een extra jaar.



Niels van Duinen is tevreden met de aanwinst: "We volgden hem al langer omdat hij volgens ons echt goed past bij Excelsior. Nesto is iemand die een Nederlandse voetbalopleiding heeft gehad, intrinsiek is gemotiveerd om beter te worden en bovendien graag bij Excelsior wil voetballen om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is daarnaast een jongen met scorend vermogen die ook toe was aan deze stap."

Nesto Groen is zelf ook blij met de transfer naar Excelsior: "Ik had en heb een heel goed gevoel bij Excelsior. Ik heb vandaag voor het eerst meegetraind en dat ging ook hartstikke goed. Ik merkte meteen dat iedereen hier kort op elkaar zit. Excelsior is een hele warme club." Groen komt na VV Spijkenisse en Feyenoord bij Excelsior binnen bij zijn derde club.

Meer op Excelsior




Tags

excelsior groen nesto duinen intrinsiek kralingen negentienjarige niels scorend spijkenisse voetbalopleiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Rare kop. Alle betrokken partijen zijn blij met deze overgang. Dat is niet 'verliezen'.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda