Transparent
Inloggen
Sluiten

Wellenreuther verlengt tot 2027 bij Feyenoord

10 juli 2024 11:29 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Wellenreuther verlengt tot 2027 bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft het contract met Timon Wellenreuther met twee jaar verlengd. Het vorige contract van de Duitse doelverdediger liep volgende zomer af. Door de verlenging loopt het contract nu door tot 2027.



Wellenreuther is blij met zijn contractverlenging: :De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch. De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen."

Timon Wellenreuther begint aan zijn derde seizoen bij Feyenoord, nadat hij in de zomer van 2022 op huurbasis overkwam van RSC Anderlecht. Vorige zomer werd de optie tot koop gelicht. Hij speelde in zijn eerste twee jaar verspreid over verschillende periodes veertig officiële wedstrijden voor Feyenoord. Met name in zijn eerste seizoen speelde hij een belangrijke rol in het binnenhalen van de landstitel.

Ook in het voorbije seizoen speelde Wellenreuther door een blessure van concurrent Justin Bijlow in de beslissende fase. Mede daardoor werd hij door Arne Slot beloond met een basisplaats in de met 1-0 gewonnen bekerfinale tegen NEC. PSV had naar verluidt ook interesse in de doelman van Feyenoord maar die kunnen zich richten op een andere keeper, nu Wellenreuther heeft verlengd in Rotterdam.

Meer op Feyenoord




Discussieer mee op de forums


Tags

wellenreuther bekerfinale timon anderlecht arne bijlow doelverdediger landstitel rsc slot verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda