Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer op weg naar Brighton

4 juli 2024 12:41 - VI
Foto: Pro Shots

Mats Wieffer op weg naar Brighton; image source: Pro Shots

Mats Wieffer heeft toestemming gekregen van Feyenoord om naar Brighton af te reizen en in gesprek te gaan met de Engelse voetbalclub. Dat meldde Martijn Krabbendam van Voetbal International zojuist op de website van het voetbalmedium. Als beide partijen er samen uitkomen, wat wel de verwachting is, meldt Brighton zich weer in Rotterdam om de transfer verder af te ronden.

De middenvelder van Feyenoord staat open voor een vertrek bij Feyenoord deze zomer. In de afgelopen twee jaar werd hij kampioen en won hij de beker met de Rotterdamse club. Afgelopen winter lonkte er al een transfer naar Atletico Madrid, maar toen wilde Feyenoord niet meewerken aan een tussentijds vertrek. Nu de zomerse transferperiode is aangebroken staat Feyenoord daar wel voor open.

Mats Wieffer kwam twee jaar geleden bij Feyenoord, dat 750.000 euro voor hem overmaakte naar Excelsior. Die club profiteert nu ook weer van een transfer van de middenvelder. De middenvelder is hersteld van zijn blessure die hem het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland liet missen en is deze week weer begonnen met trainen onder Brian Priske. De verwachting is dat hij vandaag nog naar Engeland afreist om de gesprekken met Brighton verder af te ronden.

De transfer moet voor Feyenoord-begrippen een absoluut record op gaan leveren. Dat record staat met een transfersom van vijfentwintig miljoen euro nog altijd op naam van Orkun Kökcü, die voor dat bedrag naar Benfica werd gehaald door voormalig PSV-trainer Roger Schmidt. Dennis te Kloese verwacht en hoopt er bij de transfer van Mats Wieffer veel meer uit te halen en zo toe te werken naar een grotere spaarpot voor inkomende transfers.

Meer op VI




Discussieer mee op de forums


Tags

brighton mats wieffer afreist atletico benfica duitsland engeland excelsior kloese kokcu krabbendam lonkte madrid overmaakte priske roger schmidt spaarpot vijfentwintig voetbalmedium zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.511 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane agema albion azzouzi bbb brighton carranza coalitie danall debat dordrecht engeland kabinet liverpool mats middenveldert onzin oppositie pedersen priske pvv regering schoof slot timmermans verkiezingen wieffer wilders willykment yoda